DJ El Rubio     www.djelrubio.be     info@djelrubio.be     +32(0)476 54 88 98

DJ El Rubio

Mijn naam is eigenlijk Wilfried en mijn eerste stappen als toen hoofdzakelijk Latin DJ dateren van midden de jaren negentig.  Op de eerste feestjes die de Cubaanse Salsaleraars hier organiseerden voor hun leerlingen zochten ze een DJ en zo onstond eigenlijk mijn nickname DJ El Rubio (de blonde). In de loop van jaren werd het een uit de hand gelopen hobby en ben ik ondertussen volledig professioneel bezig als DJ. Zowel in mijn specialisatie Latin als All-Round.

Elk weekend ben ik wel ergens aan het werk. Als guest-dj, resident of op andere feesten, al dan niet met eigen klank/lichtinstallatie.

Als All-Round DJ bijv. op From Work2Party, 29+fuiven Antwerpen, Bal Populaire, Salsa & Beats enz.. Enkel in 2016 al gemiddeld zowat elk weekend een huwelijk, bedrijfs of privéfeest naar de publieke feestjes. Ervaring zat dus.

Wens je visuele aanvulling is het draaien van videoclips ook mogelijk.

Als Latin-DJ op  Antilliaanse Feesten, Fiesta de la Rosa Stuurboord, Café Local Antwerpen, Polé Polé Gent, Polé Polé Beach, Hof Ter Lo, Salsacafé Axxes, Cuba Bella Antwerpen, Club Central Gent, Mechels Salsafeest, Zuiderpershuis, Salsa@Noxx , La Tentation, Cubamemucho, Buena Vista Social Club in Mazz Brugge, Soiree Tropicale Eppegem, Benenwerk Brugge, Mano Mundo enz... Te veel om op te noemen zonder dan de vele losse organisaties in gans Vlaanderen te vermelden.  

Onder de naam Salsa Picante organiseer ik maandelijks Salsa-avonden in Merksem Volkslust, Feestzaal Scala Beveren, VDRG Gent.  En voor de de niet Latino-muziekliefhebbers Ambi Swing of Bal Populaire.  Sinds 2008 ook de organisatie van Rubio’s Salsa Magico, zomerse salsa in een Spiegeltent, in en rond Antwerpen, in 2011 zelfs in het prachtige Centraal Station van Antwerpen.

Ook de vele privéfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten over gans het land houden me scherp om alle muziekstijlen op te volgen.  Van latin tot disco, jaren 70’ 80’ 90’, dance, pop, ultra-top, rock, van jong tot wat ouder,  enz....


Voor meer info of boekingen :